ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ MANICURE

25.08.15
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ MANICURE

ΒΗΜΑ 1

Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα στο φυσικό νύχι λιμάροντας απαλά τις άκρες του. Σπρώχνουμε τα επωνύχια με την βοήθεια του Stripper ή τα αφαιρούμε χρησιμοποιώντας πενσάκι επωνυχίων. Αφαιρούμε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με τη χρήση του μπάφερ ή της λίμας κοκκομετρικής διαβάθμισης τουλάχιστον 240. Είναι σημαντικό η διαδικασία αυτή να γίνει απαλά, για να μην βλάψουμε τη δομή του νυχιού. Αφαιρούμε τη λιπαρότητα απο τα νύχια χρησιμοποιώντας Nail Cleaner Diamond Cosmetics.

ΒΗΜΑ 2

Εφαρμόζουμε στα νύχια μια λεπτή στρώση της βάσης Semilac Base και πολυμερίζουμε σε λάμπα* (λάμπα UV 36W-2' και λάμπα LED 9W-40'').

*χρόνος πολυμερισμού κατά προσέγγιση, των ημιμόνιμων βερνικιών Semilac σε λάμπες Diamond Cosmetics.

ΒΗΜΑ 3

Εφαρμόζουμε λεπτή στρώση χρώματος Semilac* και πολυμερίζουμε σε λάμπα (λάμπα UV 36W-2' και λάμπα LED 9W-40''). Ανάλογα με την καλυπτικότητα που θέλουμε να πετύχουμε επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Κάθε επόμενη στρώση πολυμερίζεται σε λάμπα UV.

*Τα βερνίκια με αρίθμηση 001-Strong White, 016-Grunge και 031-Black Diamond λόγω της πολύ υψηλής περιεκτικότητας χρωστικής ουσίας, συστίνεται να πολυμερίζονται μόνο σε λάμπα UV 36W για 4'.

ΒΗΜΑ 4

Το τελικό βήμα είναι η εφαρμογή του Semilac Top και ο πολυμερισμός του σε λάμπα (λάμπα UV 36W-2' και λάμπα LED 9W-40''). Αφαιρούμε τη λιπαρότητα από την επιφάνεια των νυχιών με Nail Cleaner Diamond Cosmetics.