Ποιοί είμαστε

 

 

Η Semilac είναι μια εταίρεια που από το 2001 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικών προΐόντων μανικιουρ-πεντικιουρ με έδρα την Πολωνία. Από το 2013 βρίσκεται στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντιπρόσωπο την Semilac Hellas που εδραίευει στην Αθήνα, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα με αποστολές κάθε περιοχή της χώρας.

  Η Semilac Hellas γρήγορα βρήκε φανατικούς υποστηρικτες, καθώς η άψογη ποιότητα των προΐόντων της σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τιμές έκαναν τη διαφόρα.Επίσης, σε μας θα βρείτε μία απο τις μεγαλύτερες συλλογές χρωμάτων σε gelημιμόνιμα βερνίκια και απλά βερνίκια, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να καλύψουν κάθε ανάγκη και γούστο.

  Η Semilac Hellas δίνει κάθε χρόνο δυναμικό παρών στις εκθέσεις: Beauty Festival Περιστέρι, Beauty Greece Παιανία και Beauty Macedonia στη Θεσσαλονίκη, προσφεροντας στους πελάτες μας πάντα κάτι καινούργιο και ξεχωριστό

  Στόχος και σκοπός της εταιρείας ειναι η ικανοποίηση των πελατών μας και πάντα με σεβασμό προς τον επαγγελματία, είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείτε, γι αυτό εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ανακαλύψετε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.