Συχνές Ερωτήσεις

Tι είναι το ημιμόνιμο Semilac?

Το Semilac είναι υβριδικό βερνίκι με μικρή ποσότητα gel που εφαρμόζεται πάνω στο φυσικό νύχι. Στεγνώνει κάτω από UV και LED λάμπα και έχει τριπλάσια διάρκεια από το απλό μανικιουρ. Το νύχι δεν φθείρεται και δεν ταλαιπωρείται καθώς ενισχύεται με την παραπάνω διαδικιασία   

 

Πως χρησιμοποιείται το Semilac;

Τα ημιμόνιμα Semilac είναι επαγγελματικά προϊόντα μανικιούρ και απευθύνονται σε επαγγελματίες τεχνίτριες. Η διαδικασία εφαρμογής είναι απλή και έχει ως εξής: μπαφαρουμε και απομακρύνουμε τη λιπαρότητα του νυχιού, περνάμε μια λέπτή στρώση Base Coat και πολυμερίζουμε για 2 λεπτά, συνεχίζουμε περνώντας το χρώμα 2 φορές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο έντονο και στο τέλος εφαρμόζουμε το Top Coat. Στη συνέχεια αφαιρούμε την κολλώδη ουσία με Nail Cleaner, για τον καθαρισμό δεν προτείνεται η χρήση ασετόν ή οινοπνεύματος, καθώς μπόρει να θαμπώσει

 

Πόση διάρκεια έχει το μανικιουρ με Semilac;

Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Semilac Hellas : Base Coat, χρώμα και Top Coat θα έχετε διάρκεια πάνω από τρεις εβδομάδες.

 

Τα χρώματα Semilac είναι συμβατά με Base και Top άλλης εταιρείας;

Για να επιτευχθεί ένα τέλειο μανικιουρ συνιστούμε τη χρήση Base Coat και Top Coat Semilac που είναι πλήρως συμβατά με τα βερνίκια Semilac. Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για τη σύνθεση των προϊόντων άλλης εταιρείας, συνεπώς και για το αποτέλεσμα.

 

Τα Semilac πολυμερίζονται σε λάμπα LED;

Όλα τα Semilac πολυμερίζονται σε λάμπα LED, όπως αναφέρεται και στο αυτοκόλλητο που συνοδεύει το μπουκαλάκι με προτεινόμενο χρονο τα 45 δεύτερα.Εξαίρεση αποτελούν οι κωδικοί 031 και 016, όπου λόγω υψηλής περιεκτικότητας χρωστικής πολυμερίζεται σε UV στα 4 λεπτά.

 

Ποιά χρώματα προτείνονται για γαλλικό μανικιουρ;

Τα Semilac που προτείνονται για γαλλικό μανικιουρ είναι το 050,051,052,053 και το 002.Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε και το 054 και το 032 που είναι πιο διάφανα.

 

Ποιά χρώματα από την συλλογή Semilac είναι ημιδιάφανα;

Τα χρώματα που είναι ημιδιάφανα είναι τα εξής:002 Delicate French, 050 French Vanilla, 051French Beige Milk, 052 Pink Opal, 053 French Pink Milk, 054 Pale Peach Glow, 072 Caribbean Sky, 091 Glitter Milk, 092 Shimmering White, 101 Juicy Peach.

 

Πόσες εφαρμογές βγάζει ένα μπουκάλι Semilac;

¨Ενα μπούκαλι Semilac των 7ml βγάζει 15 ολοκλήρωμένα μανικιουρ, ενώ τα χρώματα που μπορεί να χρειάζονται τρεις εφαρμογές είναι περίπου 10 μανικιουρ ολοκληρωμένα.

 

Τι μπορεί να προκαλέσει "ζάρωμα" στα χρώματα Semilac;

Τα αίτια που μπορούν να προκαλέσουν αυτό το αποτέλεσμα είναι: Να μην έχει γίνει σωστή προετοιμασία του φυσικού νύχιου, όπως να μην έχει απομακρυνθεί η λιπαρότητα. Ακόμα, πρέπει να δείξετε προσοχή όταν εφαρμόζεται το Semilac να μην ακουμπά στην περιοχή των επονυχίων. Επίσης πρέπει να φυλάσσεται σε χώρους με θερμοκρασία δωματιου και μακρία από τις λάμπες UV και LED. Στην περίπτωση των κωδικών 001,016 και 031 προτείνεται η εφαρμογή δύο λεπτών στρώσεων αντί μιας παχίας, λόγω της μεγαλύτερης ποσότητας χρωστικής που περιέχουν.

 

Ποιά είναι η διαφορά του Semilac Remover από το ασετόν;

Το Semilac Remover, όπως και το Ασετόν, είναι τρόπος αφαίρεσης του ημιμόνιμου Semilac. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το Semilac Remover είναι πιο ήπιο γιατί περιέχει λανολίνη, η οποία προστατεύει τη φυσική πλάκα του νυχιού από την υπερβολίκη αφυδάτωση.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλό βερνίκι πάνω από το Base Coat Semilac;

Μετά από την εφαρμογή του Base Coat Semilac τοποθετείται Semilac Color, καθώς ο κατασκευαστής δεν μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εφαρμογής.