ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

 • ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 25.01.16

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ SEMILAC ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  Καλημέρα σας,

  Η διαδικασία εφαρμογής των ημιμόνιμων Semilac είναι πολύ απλή:

  ΒΗΜΑ 1

  Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα στο φυσικό νύχι λιμάροντας απαλά τις άκρες του. Σπρώχνουμε τα επωνύχια με την βοήθεια του Stripper ή τα αφαιρούμε χρησιμοποιώντας πενσάκι επωνυχίων. Αφαιρούμε την γυαλάδα απο την επιφάνεια του νυχιού με την χρήση του μπάφερ ή της λίμας κοκκομετρικής διαβάθμισης τουλάχιστον 240. Είναι σημαντικό η διαδικασία αυτή να γίνει απαλά για να μην βλάψουμε την δομή του νυχιού. Αφαιρούμε την λιπαρότητα απο τα νύχια χρησιμοποιώντας Nail Cleaner Diamond Cosmetics.

  Εφαρμόζουμε στα νύχια μια λεπτή στρώση της βάσης Semilac Base και πολυμερίζουμε σε λάμπα* (λάμπα UV 36W-2' και λάμπα LED 9W-40'').

  *χρόνος πολυμερισμού κατά προσέγγιση, των ημιμόνιμων βερνικιών Semilac σε λάμπες Diamond Cosmetics.

  ΒΗΜΑ 2

  Εφαρμόζουμε λεπτή στρώση χρώματος Semilac* και πολυμερίζουμε σε λάμπα (λάμπα UV 36W-2' και λάμπα LED 9W-40''). Ανάλογα με την καλυπτικότητα που θέλουμε να πετύχουμε επαναλαμβάνουμε την διαδικασία. Κάθε επόμενη στρώση πολυμερίζεται σε λάμπα UV.

  *Τα βερνίκια με αρίθμηση 001-Strong White, 016-Grunge και 031-Black Diamond λόγο της πολύ υψηλής περιεκτικότητας χρωστικής ουσίας, συστίνεται να πολυμερίζονται μόνο σε λάμπα UV 36W για 4'.

  ΒΗΜΑ 3

  Το τελικό βήμα είναι η εφαρμογή του Semilac Top και ο πολυμερισμός του σε λάμπα (λάμπα UV 36W-2' και λάμπα LED 9W-40''). Αφαιρούμε την λιπαρότητα από την επιφάνεια των νυχιών με Nail Cleaner Diamond Cosmetics.

  ΒΗΜΑ 1

  Πλένουμε τα χέρια με ζεστό νερό και σαπούνι και στεγνώνουμε με πετσέτα. Μπαφάρουμε ελαφρώς την ανώτερη στρώση του Top με μπάφερ ή λιμάρουμε απαλά με λίμα κόκκινης διαβάθμισης τουλάχιστον 240. Αυτό θα μας βοηθήσει στην καλύτερη διείσδυση του προϊόντος που προορίζεται για την αφαίρεση του ημιμονίμου βερνικιού - Semilac Remover, στις στρώσεις του ημιμόνιμου χρώματος.

  BHMA 2

  Εμποτίζουμε τις ειδικές ταινίες αφαίρεσης με το προϊόν για την αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού Semilac Remover ή με καθαρό ασετόν. Τυλίγουμε το κάθε νύχι με τις εμποτισμένες ταινίες, έρσι ώστε να εφαρμόζει πλήρως στη στρώση του βερνικιού. Αφήνουμε τις ταινίες στα νύχια για 10-15 λεπτά.

  ΒΗΜΑ 3

  Μετά τον απαιτούμενο χρόνο αναμονής αφαιρούμε τα υπολείμματα του βερνικιού με την βοήθεια του Striper ή χρησιμοποιώντας ξυλάκι για manicure. Αφαιρούμε προσεκτικά το βερνίκι, έτσι ώστε να μην βλάψουμε ή χαράξουμε την φυσική πλάκα του νυχιού. Μην τραβάτε τις στρώσεις του βερνικιού, γιατί μπορεί να βλάψετε μόνιμα την φυσική πλάκα.  

 • Μαρία 29.12.15

  Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλό βερνίκι σε συνδυασμό με το ημιμόνιμο;

  Καλημέρα σας,

  Άν χρησιμοποιήσετε απλό βερνίκι σε συνδυασμό με το ημιμόνιμο θα απλώσει, θα τρέξει και θα φουσκώσει.

  Συνιστούμε να μην ανακατεύετε υλικά διαφορετικού τύπου, για να έχετε σίγουρα αποτελέσματα.

  Το ημιμόνιμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδιασμό με gel ή ακρυλικές μπογιές. Με αυτά μπορείτε να κάνετε τα σχέδια της επιλογής σας, καθώς και να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού.

  Καλές δημιουργίες!

  Diamond Cosmetics Hellas

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

 • Ioanna 29.12.15

  Μπορείτε να μου πείτε πώς χρησιμοποιείται το Hard;

      Καλησπέρα σας,

    Το Semilac Hard είναι ημιμόνιμο χτισίματος και χρησιμοποιείται περίπου με τον ίδιον τρόπο όπως τα τριφασικά Gel χτισίματος. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

  • Μπαφάρουμε την επιφάνεια του νυχιού και ύστερα σκουπίζουμε με Nail Cleaner της Diamond Cosmetics.
  • Βάζουμε τη φόρμα.
  • Εφαρμόζουμε μια λεπτή στρώση Semilac Base και πολυμερίζουμε σε :

  φουρνάκι LED(6W) - 45sec. ή σε φουρνάκι UV(36W) - 2min.

  • Εφαρμόζουμε το Semilac Hard και επιμηκύνουμε στη φόρμα μέχρι και 4mm.

  Πολυμερίζουμε σε: φουρνάκι LED (6W) - 45sec. ή σε φουρνάκι UV(36W) 2mm. Τη διαδικασία επεναλλαμβάνουμε άλλη μία φορά.

  • Μπαφάρουμε την επιφάνεια με μπάφερ και σκουπίζουμε με Nail Cleaner της Diamond Cosmetics.
  • Για να έχουμε μία γυαλάδα πάνω στο πολυμερισμένο Semilac Hard εφαρμόζουμε μία στρώση γυαλιστικό Semilac Top και πολυμερίζουμε σε :

  φουρνάκι LED(6W) 45sec. ή σε φουρνάκι UV(36W) 2min.

  • Σκουπίζουμε την κολλώδη ουσία με Nail Cleaner της Diamond Cosmetics.

   

     Σας προτείνουμε σε κάθε βήμα της εφαρμογής του ημιμόνιμου να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Diamond Cosmetics για ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

  Ευχαριστούμε,

  Diamond Cosmetics Hellas

   

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

 • Anastasia 29.12.15

  Γιατί τα νύχια ξεφλουδίζουν?

      Καλησπέρα σας,

      Τα νύχια μπορεί να ξεφλουδίσουν για διάφορους λόγους. Μερικοί από αυτούς είναι:

  • Συχνή έκθεση στο νερό. Η συχνή επαφή με το νερό κάνει δύσκολη την ενυδάτωση των νυχιών με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζουν και να σπάνε.
  • Τραύματα στα νύχια από άνοιγμα συσκευασιών, παίξιμο με κιθάρα, το τράβηγμα των επωνυχίων, ονυχοφαγεία μπορεί να βλάψουν τα νύχια και να τα οδηγήσουν σε αφυδάτωση.
  • Συχνή χρήση απορυπαντικών μπορεί να αποδυναμώσουν τα νύχια και να τα κάνουν εύθραυστα. Καλό θα είναι κατά την έκθεση σε απορυπαντικά να φοράτε γάντια, για να προστατεύετε και τα χέρια σας και τα νύχια σας.
  • Άλλος λόγος μπορεί να είναι κάποια μυκητίαση ή μόλυνση.
  • Σε ορισμένες παθήσεις, όπως διαβήτης ή θυρεοειδής, όπου ακολουθείτε μία διατροφή χαμηλή σε πρωτεϊνες, βιταμίνες ή μέταλλα, μπορεί λόγω έλλειψης κάποιων ουσιών, που μπορεί να οδηγήσει στα εύθραυστα νύχια. 
  • Άλλος λόγος μπορεί να είναι η ψωρίαση, που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές φθορές στα νύχια και να τα κάνει εύθραυστα.

      Η σωστή διατροφή, το καλά εκτελεσμένο μανικιούρ - πεντικιούρ (αν δεν συντρέχουν ιατρικές παθήσεις) και η συχνή ενυδάτωση συμβάλουν σε υγιή και ανθεκτικά νύχια. 

  Ευχαριστούμε,

  Diamond Cosmetics Hellas

 • nana i. 29.12.15

  Γεια σας! Πώς αφαιρώ το ημιμόνιμο σπίτι μου;

  Καλημέρα σας,

   Άν δεν έχετε χρόνο να επισκευθείτε ή δεν βρίσκεται επαγγελματία μανικιουρίστ, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την αφαίρεση του ημιμόνιμου, διότι μπορεί να τραυματίσετε τη φυσική πλάκα του νυχιού και προκαλέσετε μόνιμη βλάβη στα νύχια.

  Για την αφαίρεση θα χρειαστείτε:

  α) Μπάφερ ή λίμα

  β) Pusher ή ξυλάκια

  γ) Βαμβάκι κομμένο σε μικρά κομμάτια

  δ) Αλουμινόχαρτο κομμένο σε διαστάσεις περίπου 5*5cm

  ε) Ασετόν ή υγρό Soak Off ή Semilac Remover

  στ) Κρέμα για τα χέρια και λαδάκι για τα επωνύχια

  Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι:

  • Μπαφάρετε απαλά την επιφάνια του Top με το μπάφερ ή με μία λίμα
  • Εμποτίστε τα βαμβάκια με κάποιο από τα παραπάνω υγρά
  • Τοποθετήστε το βαμβάκι στα νύχια σας και τυλίξτε τα με τα αλουμινόχαρτα. Αν σας δυσκολέψει η διαδικασία μην αγχώνεστε, μπορείτε να μουλιάσετε τα νύχια σε ένα μπώλ με τα παραπάνω υγρά. Αναμείνατε για 10'
  • Αφαιρέστε τα αλουμινόχαρτα 
  • Σπρώξτε τα υπολλείματα του βερνικιού με το pusher ή το ξυλάκι. Προσοχή μην τραυματίσετε τα νύχια
  • Μπαφάρετε τα νύχια με το μπάφερ και στη συνέχεια γυαλίστε τα με το γυαλιστικό μπλόκ
  • Κάνετε μασάζ στα χέρια σας με την κρέμα χεριών 
  • Εφαρμόστε λίγη ποσότητα λαδάκι στα επωνύχια

   

  Καλή επιτυχία,

  Diamond Cosmetics Hellas

   

   

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ